Geachte Mensen, Beste Hunzevaarders,

 

We zitten al weer in het jaar tweeduizendzeventien (2017) en hebben reeds een drietal optredens verzorgt in dit jaar. Op de agenda staan er voorlopig een vijftal voor de zomervakantie te gaan en we hebben er zin in.

Nog even terug kijkend op het oude jaar hebben we weer een mooie Sint Nicolaas intocht gehad en ook twee optredens waar we onze Kerstliederen ten gehore hebben mogen brengen.

Echter we hebben het wel enige tijd zonder onze vaste dirigent moeten doen daar hij een operatie heeft  ondergaan en moest revalideren.

Gelukkig heeft Hilbrand Scholte ons in, samenwerking met de accordeonisten Ria Bakker en Sijke de Boer,  er prima doorheen weten te slepen.                                 

Ook  Frans van der Veen met begeleiding van cachon en djembe  was daarbij een grote steun.  Zodoende hebben we  geen optreden hoeven af te zeggen.

Er zijn  nieuwe plannen en ontwikkelingen gaande die zeker ook met het bestaan van de vereniging te maken hebben. Dit heeft onder andere te maken met het voornemen van Dick Nieman om een stapje terug te doen van zijn vele activiteiten.

De boekingen zullen voortaan door Leo van der Kleij verzorgd gaan worden en tevens wordt hij voorgedragen voor de  bestuursfunctie van Dick.

De bus zal gereden gaan worden door Jakob Jan Koning en de bar en restauratie voorzieningen worden na de zomervakantie door Frans van der Veen  opgepakt.

Onze nieuwe repetitielocatie is : Gebouw De Goudvink aan de Goudlaan in Vinkhuizen, daar zal de apparatuur  vanaf nu gelukkig onderdak kunnen worden opgeborgen en daar zijn we blij mee.

Dit kan dan de uitval basis worden voor de chauffeur om met de bus en de apparatuur naar een optreden te rijden waar de opbouwploeg de zaken in orde brengt. En zo zien we dat een vereniging niet kan bestaan zonder zijn leden en hun inzet om zo met elkaar plezier te kunnen maken en optredens te verzorgen.

 

Met vriendelijke groeten,

Paul Slingerland