Januari 2018

 

Geachte mensen, beste Hunzevaarders,

 

Nu we elkaar het beste en vooral een gezond 2018 hebben mogen wensen hebben de repetities weer een aanvang genomen.

Een bewogen jaar, wie zal het niet ontkennen, ligt achter ons met een behoorlijk aantal optredens en voor dit jaar staan er al acht optredens op de agenda en daar zullen er nog diverse bijkomen.

 Een paar voor mij, pas 8 jaar lid, nieuwe locaties die op de agenda staan maakt het spannend en boeiend om met het koor weer goed voor de dag te komen.

Zo zitten we rond de 30 koorleden en het liet ons het vorige jaar zien dat we met minimaal 20 man of meer er een mooi optreden van kunnen maken.

Ook de nieuwe nummers die we ten gehore brengen vallen goed in de smaak en worden mooi ondersteund door onze drie accordeonisten.

Helaas moeten we het even zonder onze dirigent Martin stellen die vanwege zijn gezondheid een pas op de plaats moet maken, maar gelukkig kan Hilbrand dat stokje voorlopig over nemen.

We repeteren in de mooie Zinn locatie De ES in Selwerd waar we voor de kerst voor de bewoners een speciaal optreden hebben mogen verzorgen en bij elke repetitie zijn er enkele bewoners die mee genieten van onze shanty’s en zeemansliederen

 

Tot ziens,

Paul Slingerland