Geachte mensen, beste Hunzevaarders,

 

Wat is het toch geweldig als je ook sponsering hebt voor je vereniging in deze huidige tijd en bij het optreden onlangs bij onze sponsor Bouwmaat hebben we ook nog van een barbecue kunnen genieten, zo is het dubbel feest voor ons als koorleden.

Zo zijn we onlangs in Zuidhorn geweest voor een optreden in het Zonnehuis en werden we tijdens ons optreden voor de gasten en bewoners muzikaal ondersteund door een Panfluit muzikant. In onze pauze tussen twee liedblokjes in heeft onze dirigent met hem op een akkoordje gegooid om het nummer Viskeluu met de tonen van Amazing Grace te openen en mee te spelen wat bijzonder mooi klonk en menigeen kippenvel bezorgde.

Nu wij onze repetitie;s mogen houden bij het ZINN aan de Beukenlaan valt ons op dat het steeds vaker bezocht wordt door de bewoners en andere gasten die tijdens een lekker kopje koffie van onze muziek komen genieten, wij repeteren van half acht tot circa half tien, waarna je ook nog van een lekker drankje kan genieten in deze mooie ambiance.

Binnenkort staan we weer op de stoomboot van Sint Nicolaas en zijn donkere pietermannen om hen te begeleiden voor de intocht in Groningen.

 

Groeten,

Paul Slingerland

oktober 2018