Geachte mensen, beste Hunzevaarders,

Het is lente, het wordt weer warmer en de griep epidemie ligt achter ons.                        

Velen van ons hebben behoorlijke snotneuzen en hoestbuien gehad en een berenburgje op zijn tijd zal wel hebben geholpen om de keel te smeren en griep te boven te komen.

Ondanks al dat ongerief hebben we de afgelopen tijd leuke optredens gehad zoals in de  ZINN locatie ‘De ES”  voor een groot aantal enthousiaste toeschouwers.                               

In dezelfde locatie houden we op de dinsdagavond onze repetities en het aantal bewoners dat de repetities leuk vind om bij te wonen word elke keer  wat groter, alhoewel we soms een lied of couplet diverse malen herhalen om het goed uit te voeren.                                      

Ook hebben we er kort geleden op uitnodiging mogen genieten van een meer dan geslaagd chinees buffet. De kok heeft er een mooie happening van gemaakt

Een optreden in het gebouw van de studentenvereniging “Vindicat” op de Grote Markt, op uitnodiging van de jaarclub van  Moeders voor Studentes, was voor velen van ons een hele bijzondere en mooie ervaring, een drankje is daar geen probleem.

Ook de jaarvergadering hebben we inmiddels weer gehad.                                                   

De nieuwe “Wet op de Privacy” welke op 25 mei wordt ingevoerd zal ons koor wel even bezig houden,  o.a. diverse persoonlijke gegevens van de koorleden vallen daaronder en zullen  onder strenge voorwaarden moeten worden gearchiveerd

Groeten,

Paul Slingerland

April 2018