Geachte mensen, beste Hunzevaarders,

 

We zijn alweer in de herfst periode van 2017 beland en hebben de eerste storm reeds doorstaan met wat snotneuzen en enkele niesbuien.

Na weer gestart te zijn met de repetities, mogen we enkele nieuwe leden en zelfs enkele oud gedienden begroeten, fantastisch dat ze er zijn.

Onder de bezielende leiding van onze dirigent Martin van der Hurk zijn we bezig met enkele nieuwe liedjes in te studeren zoals “Mooi Volendam” en “Pay Me My Money Down” en dat gaat ons goed af.

Zo hebben we onlangs bij Eén van onze sponsoren een optreden mogen verzorgen mede in verband met de grootse opening na hun verbouwing.

Het betreft de firma Bouwmaat te Groningen.

Daar hebben we tevens de premičre gehad van het ten gehore brengen van nieuwe songs en dat is in zeer goede aarde ontvangen.

In Residentie de Wijert, een voor ons nieuwe locatie aan de Ketwich Verschuurlaan, hebben we twee maal een half uur gezongen en men heeft daar kijkend en luisterend zeer veel plezier aan heeft beleefd.

We zijn door hen na afloop in de watten gelegd, wat ons ook goed heeft gesmaakt en we komen er graag een volgende keer terug.

Nog enkele optredens hebben we op de rol staan, naast de gebruikelijke aanwezigheid bij de intocht van St. Nicolaas staan er voor de maand december ook een stuk of vijf gepland.

Als we redelijk door de griep periodes heen komen zullen we met ons koor van circa 30 personen weer mooie optredens kunnen verzorgen.

 

Groeten,

Paul Slingerland

Oktober 2017