Gronings shantykoor  
de Hunzevaarders
Start.Optreden.wist u dat.Nieuwsbrief.Foto / Video.meer website.

 onze sponsoren

Beste Hunzevaarders, Geachte mensen,

Zijn jullie al weer een beetje bijgekomen van de warmte die we de afgelopen weken hebben gehad, nu in augustus worden we getrakteerd op dalende temperaturen en wat regenbuitjes.
Regenbuien daar waren we toch wel wat bevreesd voor op de 20e juli toen we onze boottocht zouden houden op de Friese wateren, maar de weer goden waren ons goed gezind.
Het werd een prachtige en vooral gezellige boottocht met eten en drinken en vergezeld door muziek en zang, daar ben je ook een koor voor.
Helaas moest één onzer leden bij aankomst in Sneek voor onderzoek naar het ziekenhuis worden vervoerd en dat is voor hem en zijn vrouw een hele trieste gebeurtenis als je verwacht een prettige ontspannen dag te gaan beleven.
Tijdens de boottocht daar we dit jaar ons 20 jarig jubileum vieren werden enkele van ons in het zonnetje gezet door de voorzitter omdat zij ook 20 jaar lid zijn en kregen een gouden microfoon op standaard, voor de heren
Dick Nieman, Antoon Hul en Aalt Oosting.
Nu, de vakantie is voorbij en we gaan weer aan het repeteren omdat de kelen weer moeten galmen en de nieuwste liedjes er nog niet helemaal in zitten, maar onder de vakkundige leiding van onze dirigent en muziek kanten gaat dat zeker lukken.


Tot ziens,
Paul Slingerland
12-08-2019